Hotdogs med asiatisk kålsalat og mos

Måltidskassevideoer: VegetarKassen Se alle

Hotdogs med asiatisk kålsalat og mos

Skyl alle grøntsagerne, efterhånden som du skal bruge dem. Pil løg og hvidløg. Skræl bagekartoflerne, og skær dem i mindre stykker. Kog kartofler og 2 fed hvidløg helt møre i vand uden salt og under låg, ca. 12 minutter.

Snit spidskålen meget fint, drys med lidt salt, og kram kålen lidt. Snit det friske hvidløg (brug lidt grøn top og lidt hvidt fra bunden) i tynde skiver. Skær ingefæren i fine strimler, og hak chilien fint. Hak korianderstilkene meget fint, og gem bladene til drys. Vend kålen med hvidløg, ingefær, chili og korianderstilke, og smag til med limesaft og -skal, 2 spsk. olie (gerne sesamolie), salt og peber. Steg pølserne gyldne i lidt olivenolie på en varm pande i 6-8 minutter. Lun brødene på en brødrister.

Hæld vandet fra kartoflerne, men gem lidt. Mos kartoflerne med et piskeris, og spæd til med lidt kogevand, til mosen har en passende konsistens. Smag til med olivenolie eller smør, salt og peber. Anret pølserne i hotdogbrød, top med asian kålsalat, og drys med korianderblade. Server med kartoffelmos.

Ingredienser

Se flere opskrifter på Aarstiderne.com

Kend dine rødder. Læs mere om grøntsagerne