Frisk pasta med svinekoteletter, palmekål og østershatte

Måltidskassevideoer: Måltidskassevideoer Se alle

Frisk pasta med svinekoteletter, palmekål og østershatte

Frisk pasta med svinekoteletter, palmekål og østershatte fra KvikKassen uge 44.

Sæt vand over til pasta. Skær den nederste, træede ende af østershattene og kassér den. Riv evt. svampene over på midten og steg dem i olivenolie på en varm pande, til de er gyldne. Krydr dem med salt og tag dem af varmen.

Pil hvidløget og snit det i skiver. Skyl og snit palmekålen groft. Steg kålen i olivenolie på den varme pande, til den falder sammen. Tilsæt hvidløgsskiverne og steg kort.

Kog pastaen et par minutter i saltet vand til den er al dente. Dræn vandet fra den, men gem lidt. Kom pasta og svampe på panden med palmekål lige inden servering. Krydr med salt og rigelig peber, og spæd evt. med lidt kogevand fra pastaen og et skud revet parmesan, hvis du har.

Sæt en pande over til koteletterne og steg dem gennemstegte i olivenolie, 3-4 på hver side. Krydr dem med salt og peber.

Pil dækbladene af majsen. Hæld kogende vand over majskolben og lad den trække i 5-6 minutter. Skær kernerne af kolben. Skyl tomaterne og halvér dem. Pil og hak løget fint. Vend majs, tomater og løg med lidt olivenolie, eddike, salt og peber.

Servér koteletter med majssalsa og pasta med gear.

Ingredienser

1 bakke østershatte
1 fed hvidløg
1 pose palmekål
1 pakke frisk spaghetti, fuldkorn
1 pakke svinekoteletter
1 majskolbe
1 bakke cherrytomater
½ rødløg
Olivenolie, havsalt og sort peber
eddike
evt. revet parmesan eller anden revet ost

Se flere opskrifter på Aarstiderne.com

Kend dine rødder. Læs mere om grøntsagerne